„Sháníme s Pavlou profi chůvu pro naši kouzelnou devítiměsíční Matyldu,“ píše herec na sociální síti s tím, že se nejedná o krátkodobou záležitost. Minimálně počítá s někým, kdo by mu dceru hlídal rok. „Teď máme dvě a ty věčně a furt nemůžou! Chtěli bychom skvělou, která věčně může a je věčně dobrá. Klidně i na plnej úvazek. Za hodně peněz,“ inzeruje na Facebooku Taclík, který jde z role do role, aby zaplatil dluhy, které ho dohnaly.

Ještě v březnu podle dostupných dokumentů svůj téměř dvoumilionový dluh pořád nesplácel. Pokoušel se sice napravit finanční hříchy vyhlášením osobního bankrotu, ale insolvenční návrh sepsal chybně. Žádost totiž nepodal přes akreditovanou osobu. Soudce tedy jeho návrh na oddlužení zastavil. Herec si následně najal společnost, která mu s byrokratickým kolečkem po úřadech měla pomoct.

V posledních měsících dělá ale maximum, aby vše co nejdřív urovnal. Proto také letos vzal reklamní kampaň s Marií Doležalovou (31). Kolik za to zinkasoval, sice neprozradil, ale podle zdroje Aha! by mohlo jít minimálně o statisíce, ne-li o částku s šesti nulami. Známé tváře si totiž v reklamách mohou přijít na miliony.

VIDEO: Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi

Video
Video se připravuje ...

Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi Andrii Konontsev

Fotogalerie
17 fotografií