A právě Magda ho našla oběšeného v kuchyni jejího bytu na Praze 10, kde společně bydleli. V ten večer měli společně hrát na akci v klubu v Poděbradech, ale Michal tam nedorazil. Smrt potvrdili i přivolaní policisté a záchranáři.

Této tragédii předcházely ostré hádky a vyhrocené spory, které mezi sebou partneři už delší dobu měli.

"Michal se ve vztahu s Magdou dlouho trápil. Ze začátku věřil, že se konečně usadí a třeba i založí rodinu, ale došlo to tak daleko, že se hádali na veřejnosti, Magda ho sprostě urážela a ponižovala. Michal byl velmi citlivý chlap, který si všechno strašně bral. Ona ho prostě utýrala," shodují se členové dýdžejské komunity.

V posledních týdnech na tom byl Loutka tak psychicky špatně, že sáhl po antidepresivech. Přitom se mu po pracovní stránce dařilo, každý víkend měl hraní, ale osobní život ho semlel.

Poslední rozloučení s legendou taneční scény Michalem Maudrem alias DJ Loutka se bude konat 29. srpna v 18 hodin ve Velké obřadní síni v pražských Strašnicích. Od 20 hodin začne v music klubu Futurum rozlučková party za účasti jeho kolegů a přátel. A právě tady proběhne finanční sbírka na pietní místo, které bude na Vinohradech. Svému příteli přiletí z Amsterodamu naposledy zahrát i DJ Dimitri. 

Fotogalerie
31 fotografií