Sedm let se tvářili jako ideální manželský pár, který stojí při sobě, i když oba mají pracovní zázemí v jiné zemi a každého baví něco jiného. Ale jak se ukazuje, tak poslední dva roky vedle sebe přežívali a zřejmě si sebe ani moc nevšímali. Jak si jinak vysvětlit, že se neshodují v takové spoustě věcí?

Společný život

Tomáš: "S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti."

Lucie:"Pravda je taková, že jsme do letošního června žili jako rodina, se vším všudy."

Někdo třetí

Tomáš: "Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili."

Lucie: "Není v tom podle mě nikdo třetí. To je život! My jsme žili krásných osm let, které byly hezké. Něco končí a něco začíná. Člověk to tak musí brát."

"O jejich vztahu jsem se dozvěděla až z českých médií, to tak bývá. V kanadských médiích to věděli už dřív, já byla slepá," řekla pro Expres.cz později.

Dohoda

Tomáš: "Na definitivním rozchodu jsme se dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než jsem to oznámil na Facebooku. Stejně tak měla po dohodě učinit Lucka. Těžko tím tak mohla být překvapena nebo zaskočena, jak se vyjádřila ve svých televizních rozhovorech. Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis - připojený osobně a originálně v Kanadě.

Lucie: "Překvapila mě jeho nutnost sdílet vše na Facebooku a nesouhlasila jsem s tím. Rozvodové papíry jsem podepsala až den po prohlášení na Facebooku. Plnou moc o svém právním zastoupení jsem podepsala za přitomnosti notáře až poté, co vyšel manželův status na Facebooku. Až poté, co mi manžel oznámil, že si sám najal rozvodového právníka. A to mu mohu samozřejmě doložit." 

Krach vztahu

Tomáš: "Z toho, že naše manželství nevyšlo, jsem smutný. Zodpovědnost za to neseme oba. A oba se teď budeme snažit, aby to ani v nejmenším nepoznamenalo naše děti. Ty a jejich budoucnost jsou pro mě mnohem důležitější než cokoliv, co se o mně říká nebo píše. I když už s Luckou nebudeme spolu, vždy budeme rodiči dvou úžasných synů Matyáše a Adama. Lucce přeju všechno nejlepší v kariéře i v životě."

Lucie: "Nevyšlo nám to jako tisícům párů okolo. Jsem ráda, že má Tomáš novou lásku. Snad bude mít skvělou sezonu a střílet hodně gólů. Jako ty první roky, kdy jsme byli spolu."

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií