„Je na čase doplnit šatník. Znova,“ napsala na Instagram blondýnka a zveřejnila zde fotky, na kterých už je patrné, že jí opět roste těhotenské bříško. Už potřetí, jelikož už nyní spolu s manželem Jakubem Mertlem (34) vychovávají dva syny – tříletého Antonína a ročního Adama.

„Ano, čekáme s manželem třetí dítě, jsem v pátém měsíci,“ potvrdila i pro Blesk.cz Kristýna. Pohlaví nenarozeného miminka zatím nezná. „Necháváme se překvapit,“ uvedla totiž.

Ale svůj tip už přesto má. „Asi nás čeká další kluk, protože máme už dva a potom už ta pravděpodobnost nebývá tak velká,“ nedoufá už ani v holčičku Mertlová. „Ale nám je to úplně jedno, hlavně aby bylo miminko zdravé,“ dodala šťastně.

Z vysoké politiky odešla tehdy ještě jako Kočí v roce 2013 po řadě skandálů. O rok později už se vdala a krátce nato začala rodit děti. Role maminky ji nakonec prý naplňuje možná víc než politika. „Došlo mi, že právě rodina je to, po čem ve skutečnosti nejvíc toužím. Že kariérou a dravostí ve vrcholné politice jsem jenom zakrývala tuhle věc,“ přiznala už před časem v magazínu Téma.

Kromě toho se ale dala též na podnikání a založila seznamku Date2K, která se ale v minulosti potýkala s problémy. Nespokojené klientky podaly trestní oznámení, protože za 80 tisíc jim na schůzku měli přijít jen nastrčení figuranti a nikoliv skuteční zájemci o seznámení. Ovšem policie vše smetla ze stolu a Česká advokátní komora dala za pravdu seznamce, které se nyní daří dobře.

VIDEO: Kristýna Kočí prozradila, kdy se naposledy opila a proč si nepamatuje, jaké nosí kalhotky.

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Kočí prozradila, kdy se naposledy opila a proč si nepamatuje, jaké nosí kalhotky. Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

 

Fotogalerie
24 fotografií