I když Tomáš Plekanec za jejich manželství často jezdil na tenisové turnaje, kde Šafářová hrála, tak si prý Lucka myslela, že to je jen jeho záliba k bílému sportu.

Vždy jsem mu věřila, i když jezdil na jejich tenisové turnaje. Vím, že tenis miluje,“ řekla serveru Expres.cz Vondráčková, která se prý o jejich vztahu dozvěděla z českých médií. Podle ní spolu žili jako muž a žena do jejich odletu do Česka. Vzápětí ale Lucie mluví o tom, že za mořem už se vztah jejího manžela s úspěšnou tenistkou řešil. „V kanadských médiích to věděli už dřív, já byla slepá,“ tvrdí zpěvačka.

Tomáš ale tvrdí, že se s Lucií (tou tenisovou) vídá jen pár dní a že ona nestojí za jeho rozvodem. „Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany,“ napsal ve svém prohlášení Plekanec.

Lucie také tvrdí, že do poslední chvíle žili s Tomášem společně, byť hokejista ve svém prohlášení napsal, že jsou od sebe už pěknou řádku měsíců. „Nevšimla jsem si, že bychom byli od sebe. Lítala jsem kolem dětí, možná mi něco uniklo,“ tvrdí Lucie, která na následnou otázku, zda tedy její choť lže, odpověděla poněkud zmateně: „On nelže, jen je špatně informován.“ 

A co tedy vlastně na Tomášovu novou holku říká jeho zpěvačka? „Nevyšlo nám to jako tisícům párů okolo. Jsem ráda, že má Tomáš novou lásku. Snad bude mít skvělou sezonu a střílet hodně gólů. Jako ty první roky, kdy jsme byli spolu.“ 

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií