Petra se v psychiatrické nemocnici v Kroměříži zamilovala do řidiče kamionu Martina (43). Společně se dvojice rozhodla léčbu ukončit předčasně a odejít ruku v ruce. I přesto, že Martin je ženatý. Jeho právoplatná manželka Renáta (39) už si to ale s milenkou vyřídila po svém. „Dala jsem jí pěstí ,do držky´. Ulevilo se mi a tím to pro mě skončilo,“ přiznala totiž před časem pro Nový Čas.

Zamilované hrdličky si ale z incidentu zřejmě nic nedělají, dokonce se vydaly na společnou dovolenou do Chorvatska, kde na ně narazili i někteří jejich krajané. Všimli si, jak se Vajdová s novou láskou drží zamilovaně za ruce, líbá ho a očividně září štěstím. Jenže úsměv jí z tváře asi brzo zmizí.

Zvlášť, jestli sociálka zjistí, kde si právě užívá. Herečka Slovenského Národního divadla si totiž v práci nevzala regulérní dovolenou, ale rovnou neschopenku. „Slečna Petra Vajdová je stále práceneschopná,“ potvrdila pro Nový Čas mluvčí divadla Izabela Pažítková.

Jenže ti, kdo mají pracovní neschopnost, by se měli zdržovat doma, na což dohlíží kontroly ze sociálního úřadu. Pokud tedy Petra dopředu nenahlásila změnu místa pobytu, mohla by na to ošklivě doplatit. Podle vyjádření mluvčího Sociální pojišťovny by v případě, že se prokáže porušení léčebného režimu, ztratila nárok na výplatu nemocenské. Navíc by mohla dostat i pokutu, do výše 100 eur (zhruba 2 500 Kč). Konec konců ani v divadle by nemuseli být z jejích eskapád nadšení.

VIDEO: Do léčebny se kvůli kombinování alkoholu a léků dostala také Hana Krampolová...Jak je na tom teď?

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
27 fotografií