Tohle zpěvačka moc nedomyslela. Po Tomášově oznámení, že je jejich vztah u konce, Lucka dělala překvapenou a na veřejnosti se tvářila ublíženě. Tomáš nicméně naznačuje, že šlo jen o herecký výkon, protože s rozvodem přišla sama už před rokem!

Na definitivním rozchodu jsme se dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než jsem to oznámil na Facebooku. Stejně tak měla po dohodě učinit Lucka. Těžko tím tak mohla být překvapena nebo zaskočena, jak se vyjádřila ve svých televizních rozhovorech. Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem. A jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis – připojený osobně a originálně v Kanadě,“ napsal Plekanec na svůj facebookový profil.

Hokejista doufal, že jsou oba rozumní lidé, kteří se v klidu dohodnou. Bohužel se přepočítal. Zpěvačka po jeho odletu, který nebyl útěkem od rodiny, poskytla několik rozhovorů, kde se tvářila zhrouceně a překvapeně. To Tomáše rozčílilo, a tak se rozhodl k druhému prohlášení.

Fotogalerie: Jak šel čas s Luckou Vondráčkovou a…
160 fotografií

Z Česka jsem po oznámení našeho rozchodu neutekl, jak jsem se někde dočetl. Odjel jsem do Kanady zařizovat oddělené bydlení, na čemž jsme se s Luckou jasně a společně dohodli. Z toho, že naše manželství nevyšlo, jsem smutný. Zodpovědnost za to neseme oba. A oba se teď budeme snažit, aby to ani v nejmenším nepoznamenalo naše děti. Ty a jejich budoucnost jsou pro mě mnohem důležitější než cokoliv, co se o mně říká nebo píše. I když už s Luckou nebudeme spolu, vždy budeme rodiči dvou úžasných synů Matyáše a Adama,“ píše Tomáš, který je už dva týdny v Kanadě.

PRUDKOU REAKCI LUCIE VONDRÁČKOVÉ NA TOMÁŠOVO OBVINĚNÍ ZE LŽÍ ČTĚTE ZDE!!!

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií