Tomáš Plekanec se po celou dobu manželství s Lucií Vondráčkovou držel v ústraní a mlčel. Ale to se změnilo. Byl to on, kdo 6. srpna na sociální síti oznámil konec vztahu se zpěvačkou, s níž má dva syny Matyáše a Adama. "Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat," napsal hokejista, sbalil si saky paky a odletěl do Kanady, kde má angažmá. A záhy se vyrojily spekulace, že Tomáš má poměr s tenistkou Lucií Šafářovou. A že už to nějaký ten pátek trvá. Hokejista i tenistka nicméně zarytě mlčeli. Jediný, kdo se k tomu vyjádřil, byla Vondráčková.

Ta popřela, že by o jejich vztahu věděla. „Vůbec nic jsem o tom netušila,“ řekla Blesku zpěvačka smutně.

Jenže uběhly dva týdny a "Pleky" opět zamíchal kartami, když se podruhé rozepsal na svůj facebookový profil. "Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili," svěřil se hokejista, který se na rozdíl od své stále ještě zákonné manželky vyhýbá rozhovorům pro televize i noviny.

Fotogalerie: Jak šel čas s Luckou Vondráčkovou a…
160 fotografií

Podle Plekance jejich vztah s Lucií vyhasnul už před dlouhou dobou a zatímco Lucie Vondráčková médiím ukazuje svou smutnou tvář, Tomáš vystupuje jen věcnými oznámeními. On oznámil krach vztahu, teď také on přiznal, že má novou lásku. Jako útočník tedy zbytečně nekličkuje...

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií