DJ Loutka poskytl před rokem na jaře jeden z posledních rozhovorů týdeníku Reflex. V něm se mimo vzpomínek na dobu, kdy začínal a byl na vrcholu, rozpovídal o náhlém onemocnění.

"V pondělí po víkendu, dost náročném, jsem se najednou skoro nemohl hýbat. Hodně jsem přejížděl. V pátek večer jsem hrál na Mácháči, hned na začátku asi od devíti, pak jsem sedl do auta a jel snad tři hodiny do Brna, kde jsem nad ránem hrál, řekněme, od dvou do čtyř, z Brna hned domů. Trošičku jsem se prospal, v sobotu odpoledne zase do auta a do jižních Čech a tam jsem absolvoval nemlich totéž, dva festivaly a zase nad ránem domů. Už v neděli mě to bolelo a v pondělí jsem nemohl chodit. Nefungovala mi pravá noha, vůbec. Volal jsem kamarádovi, dostal jsem kapačky na Bulovce, hodili mě na CT, tam nic moc neviděli, jen maličko vyhřezlá plotýnka. Nakonec jsem musel odjet do Motola, měsíc do mě čepovali různé medikamenty, včetně opiátových náplastí, ale ani ty nepomáhaly, bolest příšerná. Až pak zjistili, že mě musí rychle operovat, že bych jinak mohl ochrnout. Díky bohu, že jsem tam měl známé ještě na vedlejším oddělení, původně do mě chtěli ládovat šrouby. Takhle to udělali jinak, plotýnku mi otevřeli, vyčistili, asi ještě nebyla úplně poškozená," svěřil se Michal, o kterém bylo známo, že je hypochondr.

"Měl jsem depku a byl hrozně vyčerpanej. Navíc já, který když má chřipku, je pomalu konec světa," dodal dýdžej, který si 18. srpna vzal život.

Fotogalerie
36 fotografií