Sama Andrea Pomeje nebyla ráda, když se její nový vztah začal přetřásat. "Je to ještě v začátku, nevím, na jak dlouho, takže se mi o tom nechce mluvit," řekla Blesku a pro web Extra pak dodala, že Jiří, který se od ní před časem odstěhoval, protože už neunesla jeho alkoholismus, jí i nadále dělal žárlivé scény. "Skoro denně jsem zažívala hysterii a musela jsem ho ubezpečovat, že žádného chlapa nemám. Celou tu dobu to byla pravda. Až teď ne. Bojím se, co bude, ale kéž by se zachoval rozumně."

Teď se konečně vyjádřil i Jiří. Zatím ale velice klidně. Až podezřele... "Vím to asi 15 minut, že má jiného. Moc toho teď říkat nechci. Přeji jí hodně štěstí. Já ji mám pořád rád a nikdy jsem ji nepomlouval a pomlouvat ji nebudu. Lidé ať si udělají svůj názor," řekl Extra. Zasvěceným je ale jasné, že se jedná jen o klid před bouří.

Zvláště, posílí-li se Pomeje alkoholem. Reportéři Blesku jej našli, když si krátce po osudovém zjištění, že jeho žena je šťastná s někým jiným, šel zdrceně koupit pivo. Rovnou celou pet lahev! S ní v igelitce se pak došoural zpátky do bytu pronajatém jeho kamarádem Pavlem Páskem... Co se bude dít dál?

Fotogalerie
58 fotografií

Vím to asi 15 minut, že má jiného. Moc toho teď říkat nechci. Přeji jí hodně štěstí. Já ji mám pořád rád a nikdy jsem ji nepomlouval a pomlouvat ji nebudu. Lidé ať si udělají svůj názor

Zdroj: https://www.extra.cz/poprve-promluvil-o-sve-zene-ktera-uz-ma-jineho-ze-slov-jirky-pomeje-se-chce-plakat
Vím to asi 15 minut, že má jiného. Moc toho teď říkat nechci. Přeji jí hodně štěstí. Já ji mám pořád rád a nikdy jsem ji nepomlouval a pomlouvat ji nebudu. Lidé ať si udělají svůj názor,“

Zdroj: https://www.extra.cz/poprve-promluvil-o-sve-zene-ktera-uz-ma-jineho-ze-slov-jirky-pomeje-se-chce-plakat