Herečka, která zazářila také ve čtvrté řadě Tvoje tvář má známý hlas, by měla porodit už v září. Není tedy divu, že už si pro dítě vše připravuje a řeší i jméno. Ovšem právě tam nastal velký problém.

„No, to byla docela válka. Myslela jsem si, že se shodneme líp,“ svěřila se pro TV Nova Krejčíková. „Než jsem otěhotněla, vypadalo to, že se shodneme na všem, teď jsme se zasekli na jménech,“ neskrývala své zklamání z hádek.

Nakonec ale se snoubencem Ondřejem zřejmě přece jen našli společnou řeč a jména vybrali. „Ale nechám si je pro sebe,“ mlžila s tajemným úsměvem Aneta, která tají i pohlaví potomka.

Ranní nevolnosti, které trápí řadu nastávajících maminek, se jí prý vyhnuly obloukem. Ovšem starosti blondýnce přidělává něco jiného. „Chutě mám velké, hlavně na sladké. Asi se nám narodí metráček,“ vysvětlovala s tím, že další problém představují hormony.

„Věc, která by mě normálně zamrzela, teď prožívám tak, že brečím, jako kdyby mi vyvraždili celou rodinu. Ale stejně intenzivně prožívám i hezké věci. Mám to teď náročný sama se sebou,“ dodala představitelka svobodné mámy Gábiny Pumrové v seriálu Ulice, kde už má porod dávno za sebou. Ten opravdový ji ale teprve čeká. 

VIDEO: Hvězda Ulice Krejčíková před porodem 20 kilo nahoře a odhalené břicho!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková pár dnů před porodem 20 kilo nahoře a odhalené břicho! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
60 fotografií