Muzikanta a expartnera Ivety Bartošové (†48) odchod dlouholeté přítelkyně podle lidí z jeho okolí krutě zasáhl. „Míša se Láďovi měnila před očima,“ potvrdil Blesku jeden ze Štaidlových blízkých.

A to samé tvrdí i další jeho důvěrníci. „Racionální žena, která měla na starost chod celého domu i jednotlivé členy domácnosti, najednou mluvila o svých zvláštních duchovních schopnostech,“ dodal jeden z našich zdrojů. Míša v sobě prý objevila léčitelské i jiné zázračné dovednosti a rozhodla se odjet do Jižní Ameriky, aby je ještě posílila.

Co ji k tomu přimělo, ví asi jen ona. Za změnou chování může být to, že bývalá zdravotní sestra  v poslední době vyučovala v suterénu domu, kde žila s bývalým kapelníkem Karla Gotta (79), jógu a setkávala se tak s nejrůznějšími lidmi.

Zřejmě právě zde se seznámila se členy sekty, kteří jí údajně totálně zamotali hlavu. Třeba Míša, která se kvůli Ladislavovi vzdala i šance mít vlastního potomka, ještě prohlédne a najde cestu zpátky! Muzikant z redakce Blesku dostal i na toto téma dotazy, avšak nereagoval na ně, stejně jako dosud nepotvrdil krach jeho posledního známého vztahu.

Jóga jako lék?

Míša Novotná na stránkách studia, kde má působit jako lektorka jógy, píše: „Jóga mi pomohla na cestě řešení mých zdravotních problémů. Není pro mne jen cvičením, ale i uceleným životním stylem. Před nedávnem jsem četla jeden citát, který mě momentálně vede v mé cestě životem: ,Tělo je vozidlo ducha. Nemůžete čekat, že zůstane celé, když za jízdy usnete a nevěnujete se nijak řízení.“

VIDEO: Štaidl po 17 letech přišel o partnerku: O opuštěného tátu se stará syn Artur!

Video
Video se připravuje ...

Štaidl po 17 letech přišel o partnerku: O opuštěného tátu se stará syn Artur! Petr Macek

Fotogalerie
52 fotografií