Poté, co hokejista oznámil krach sedmiletého manželství, začalo se spekulovat, zda náhodou nebyl manželce nevěrný s tenistkou Lucií Šafářovou (31). Došlo už ale i na samotnu Lucii, která se ve svém bytě měla scházet s hercem Matějem Hádkem, známým například z kriminálky Dáma a Král.

Blondýnka sice jeho návštěvy nepopřela, ovšem podle ní šlo jen o schůzky čistě pracovního rázu. „S Matějem jsme natočili nový klip na písničku Paralelní světy. Premiéra bude 9. září a v říjnu vychází nová deska Růže,“ vysvětlila pro Expres.cz.

Dokonce přiznala, že u ní doma už se vystřídala řada dalších mužů. „V mém bytě mě navštěvují muzikanti z mé kapely: Petr Kocman, Tomáš Berka, Filip Šašek, producent Stanislav Dvořák, můj bratr David, scénograf Jan Löbl, muzikanti, divadelníci, spolupracovníci, tvůrci klipů, filmaři, mámy a tátové kamarádů našich synů," vypočítávala s tím, že na tom není nic špatného.

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Nechodím do barů, tak chodí i pracovní schůzky za mnou,“ doplnila Vondráčková, která si myslí, že její choť určitě na nikoho z nich nežárlil, jelikož dobře zná její práci a nemá důvod. Sám Plekanec ovšem k údajné aférce své ženy nic říct nechtěl. „K těmto informacím se nebudu vyjadřovat. Respektujte, prosím, naše soukromí,“ napsal stručně pro Extra.cz.

Původně to byl sice on, kdo o rozchodu s Lucií informoval, ovšem od té doby mlčí jako hrob. Na rozdíl od zpěvačky a herečky, kterou podle jejích slov náhlý konec dost zaskočil.

„Nikdy jsme jako rodina nedávali fotky dětí, ani z dovolených, ani z rodinných oslav. Takže mě překvapila ta nutnost to okamžitě sdílet, když to ještě nenasdílíme ani my dva sami," nechala se slyšet v rozhovoru pro primácký TopStar.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

 

Fotogalerie
116 fotografií