Podle všeho jiskra přelétla během jednoho ze zpěvákových vystoupení. „Zpíval na benefici v Hybernii a najednou přišla taková krásná holčička a začala mi tvrdit, že jsem nejhezčí a nejlepší zpěvák,“ popsal pro Super.cz Bohuš s tím, že tomu nechtěl nejprve ani uvěřit.

Dokonce se prý nějakou dobu snažil odolávat, zejména kvůli velkému věkovému rozdílu. „Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci byt sám, ale postupem času jsem zjistil, že je Lucinka úžasnej andílek s IQ 121 a krásnou duší,“ přiznal pro Blesk, i když původně nový vztah zapíral. „Tak se na mě nezlobte,“ povzdechl si Matuš, který v muzikálu Fantom opery představuje mladého vikomta Raoula.

S Lucií, která teprve nedávno dostala občanku, už je ale celé tři měsíce. „No, za pět let jí bude dvacet,“ zmírňoval její věk zpěvák, který ještě před časem truchlil po rozchodu s expartnerkou Nikolou (25). Teď už je prý ale zase spokojený. „Je mi strašně hezky. Já jsem šťastný, když cítím, že mě má někdo rád, a od ní to cítím,“ rozplývá se.

I když se na něj teď asi řada lidí dívá kvůli lásce k mladé slečně skrz prsty, on to příliš neřeší. Rozhodující pro něj je, že Luciini rodiče ho mají rádi. „Jsou úžasní. Maminka hodně chodí na muzikály a má mě ráda. Říká, že mě milují všichni,“ zaradoval se představitel upířího hraběte Krolocka v Plesu upírů, kde mu partnerku Sáru hrály Míša Gemrotová (32) či Natálka Grossová (15).

„Jsem rád, že mám přítelkyni, jejíž maminka ke mně má hezký vztah. Nikolčina maminka mě nenáviděla,“ dodal s tím, že už všechny pozval do divadla na Fantoma, jenž se do GoJa Music Hall vrací již 14. září a na kterého už Bohuš zkouší.

VIDEO: Matuš žije v bytě za 3 miliony! Ještě nedávno si stěžoval, že je tam sám!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš je sám v bytě za 3 miliony! Podívejte se, jak bydlí hvězda Fantoma opery. Thomas Kruchina, Jan Jedlička

VŠE O MUZIKÁLU FANTOM OPERY ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
32 fotografií