Během posledních pár dní do svatby obvykle nervozita snoubenců a především nevěsty povážlivě stoupá.  Ani Moravcová není výjimkou a dolaďuje nyní proto poslední detaily, aby vše bylo perfektní.

Zvlášť si dává záležet na tom, aby v sobotu 18. srpna na svatbě vypadala naprosto úžasně. Nechala si proto pleť zkrášlit odborníky. „Trocha intenzivní hloubkové hydratace před dnem D,“ napsala na Instagramu a ukázala fotku jako důkaz. Na ní je nenalíčená, ale její tvář zdobí šťastný úsměv. Na sobě má pak blondýnka, která si shodou okolností zahrála před lety nevěstu ve vtipné reklamě na půjčku, pouze ručník. Dává tedy trochu na odiv i své přednosti.

Kromě zkrášlování se ale věnovala i dalším přípravám, navštívila «místo činu», tedy prostor na terasách Lucerny, kde obřad v gipsy stylu proběhne. Také se sešla se svou svatební koordinátorkou, svatebním DJem Petrem Hájkem a oddávajícím Tomášem Sedláčkem.

Nikol, která se bude vdávat bosa a s čelenkou z květin, ale strach mít nemusí. Už loni v září si totiž s partnerem, Slovákem Karolem, veselku vyzkoušeli nanečisto během focení reklamní kampaně.

Dvojice se přitom seznámila ani ne půl roku před zásnubami, dala je dohromady aplikace na seznamování Tinder.  „Karol je prostě muž mého života a já chci být paní Karolová,“ nechala se zamilovaná herečka slyšet již dříve.

VIDEO: Moravcová měla o svatbě jasnou představu už dávno! Jak si svůj velký den vysnila?

Video
Video se připravuje ...

Nikol Moravcová: Do roka budu vdaná! Svatba bude v cikánském stylu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
53 fotografií