Nejprve se zkrachovalý podnikatel nechtěl tím, že čeká dalšího potomka, moc chlubit. Jeho mladší milenka Barbora (34) je totiž pravděpodobně teprve na začátku těhotenství. Přesto už mají vymyšlená jména. „Pro holčičku Zoe, řecké jméno. Pro kluka Ralph. Přítelkyni se tahle jména líbí a mně se líbí celkem taky,“ prozradil pro Blesk.cz Štika, který se také nechal slyšet, že chce co nejdříve řešit rozvod s Monikou.

Tu ale jeho slova absolutně nerozhodila, i když ještě před pár měsíci chtěla dát jejich manželství druhou šanci. Do polštáře teď prý ale rozhodně nebrečí. „Jsem s mým hokejistou v Německu, chceme si užívat, cestovat a tak,“ prozradila Blesku s tím, že o nenarozeném miminku už ví. „Michal mi tu zprávu volal, už jsem mu gratulovala,“ pronesla se smíchem. Ani z finančního hlediska ji to prý nezasáhne. „Prosím vás, vždyť Michal nic nemá! A o svém majetku si rozhodnu jen já sama.“

VIDEO: Překvapený muž Štikové (45): Manželku objevil nahou na benzínce! Řekl, proč se svlékla

Video
Video se připravuje ...

Překvapený muž Štikové (45): Manželku objevil nahou na benzínce! Řekl, proč se svlékla Tereza Kuhnelová, redakce Blesk, FTV Prima

Zatímco choti se údajně Štika pochlubil, jeho dospělé dcery Ornella Koktová (25) a Charlotte Štiková (22) podle svých slov nic netušily, a dokonce svou novou „nevlastní matku“ ještě ani nepoznaly osobně. „Táta se vážně nesvěřil. S Ornellou jsme si říkaly, že je to trapný, že nám to neřekl. Normálně se spolu bavíme, ale tuhle zásadní věc nám neřekl. Zarazilo mě a zklamalo, že jsme se to dozvěděly z článku. Ani nám svou přítelkyni ještě nepředstavil,“ postěžovala si webu Extra.cz mladší Charlotte, která by se ráda věnovala zpěvu.

Sice jí prý nevadí, že bude mít mladšího sourozence, jenže radostí do stropu tedy rozhodně neskáče. „Nedokážu si moc představit, že bych měla malého brášku nebo sestru. Byla jsem v šoku,“ přiznala a doplnila ještě jednu věc, která se jí nezamlouvá. „Doufám, že se nenarodí holka, protože když ji plánují pojmenovat Zoe, měla by svátek ve stejný den jako já,“ posteskla si blondýnka.

Ta byla zatím v podstatě benjamínkem rodiny a zřejmě nechce tuto roli přenechat nevlastnímu sourozenci. Starší Ornella už ale řeší jiné starosti a tátův pokus založit novou rodinu tak bere sportovně. „Problém s tím nemám. Hlavní je, ať je táta spokojený,“ řekla pro Extra.cz klidně, i když ji také zamrzelo, že se o tom musela dozvědět z médií a tátovu novou lásku ještě nezná.

To ale přikládá tomu, že je léto. „Všichni jsme rozlítaní, takže to tak neberu. Stejně s ní zatím chodí jen pět minut,“ mávla nad tím rukou. „Pepa mě představil svým dětem taky až po čase,“ doplnila.

Sama je ostatně až čtvrtou manželkou podnikatele Josefa Kokty (61), s nímž má syna Quentina(5). S dalšími dětmi svého muže i většinou jeho exmanželek vychází normálně. „Když ony se baví se mnou, proč já bych se nebavila s dítětem táty, které by bylo mým sourozencem?“ dodala smířlivě.

VIDEO: Vypadni, ty hajzle! Monika a Michal se drsně pohádají v autě

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Vypadni, ty hajzle! Monika a Michal se nesnesou ani v autě. FTV Prima


 

Fotogalerie
76 fotografií