Moderátorka zpravodajství na České televizi tušila, že taneční tréninky budou dost drsné, ale že ji její partner Michal Mládek bude týrat, ji ani ve snu nenapadlo.


Když jsem kývla na nabídku jít do taneční soutěže StarDance, vůbec jsem netušila, jak drsné to bude. Celé tělo mám zatejpované, a konečně mi bolest ukázala svaly, o kterých jsem netušila, že je vůbec mám,“ popisuje své zkušenosti s tréninky Daniela. „Michal mne ze začátku trénoval velmi jemně, ale sám pochopil, že nade mnou musí držet pevnou ruku, jinak se z místa nepohneme,“ prozradila metody svého tanečního partnera. Jen díky tvrdšímu přístupu prý dělá moderátorka velké pokroky.

Tak uvidíme, co Daniela předvede. Každopádně to nebude mít lehké, protože mezi soupeři jsou i umělci, co tanec studovali. Muzikálová zpěvačka Daniela Šinkorová má brněnskou JAMU a tančit bude s Michalem Padevětem.

VIDEO: Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva