Abbasová přivítala před necelým měsícem na světě hned dva syny, které pojmenovala Teo a Ben. „Všechna moje těhotenství probíhala dobře,“ pochlubila se moderátorka v rozhovoru pro časopis Maminka. Díky tomu mohla dokonce minule rodit doma. Ovšem tentokráte se to bez komplikací neobešlo a ona se musela svěřit do péče lékařů.

„Jenomže tentokrát jsem otěhotněla hodně po posledním porodu s Iman. Nejspíš ještě nebylo všechno zpevněné tak, jak by mělo být a navíc jsem čekala dvojčata. Takže to prostě šlo rychleji,“ vysvětlila. 

VIDEO: Troufá si Lejla rovnou na čtyři děti?

Video
Video se připravuje ...

Exotická Lejla Abbasová čeká dvojčata: Jak zvládne čtyři malé děti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„V půl osmé mi praskla voda, v devět jsem byla v porodnici a do hodiny byli kluci na světě,“ svěřila se Lejla, která rodila v podolské porodnici. Zatímco ji už odtamtud propustili, své uzlíčky štěstí tam zatím chodí jen navštěvovat. „Zatím musí být v inkubátoru, nejméně do doby, kdy dokončí 36. týden. Měli trochu problémy s plícemi, ale už je to dobré a mají se k světu. Vypadají jako dvě žížalky v akváriu. Už se těšíme, až je budeme mít doma.“

Až ta chvíle nastane, bude mít asi herečka plné ruce práce. Už teď pečuje o dcerku Iman (1) a ještě staršího syna Davida (v prosinci oslaví 7. narozeniny), kterého má s expartnerem Michaelem Kocábem (64). Její partner Volkan má pak z předchozího manželství dvě dcery. Jak sama Abbasová odhalila, starší sourozenci jsou z dvojčátek nadšení.

„I když jsme si mysleli, že budeme mít nejspíš dvě holčičky, možná páreček. S dvěma kluky jsme vůbec nepočítali a trochu nás to zaskočilo. David se teď trochu bojí, že mu bráchové budou demontovat lego a krást mu jeho klučičí hračky,“ smála se. „A Iman je ještě maličká, před pár dny jí byl rok, takže má spíš starosti s tím, aby se naučila chodit,“ doplnila v rozhovoru pro Maminku.

Jak novopečená čtyřnásobná matka, tak i její partner mají řadu pracovních aktivit v Keni, kde se věnují především charitě. Cestovali tam i s malou Iman a stejný plán mají i nyní. „Samozřejmě až budou schopní pohodlně a bez problémů zvládnout cestu. Afrika je druhý domov pro nás pro všechny. A naštěstí existuje spousta pomůcek a doplňků, které ‚mnohomatce‘ s malými dětmi usnadňují život. Nedám dopustit na firmu Špuntík, díky které je všechno mnohem pohodlnější, včetně krmení miminek,“ přiznala Abbasová.

Lejla Abbasová
Autor: archiv

Fotogalerie
55 fotografií