„Láska a štěstí do rodinného alba,“ okomentovala Mesarošová profesionální snímky s bříškem z lesa u brněnské přehrady, na kterých jí to jako nastávající mamince moc sluší. Svatební fotografie s podnikatelem a otcem jejich dítěte Tomášem jsou ale zatím v nedohlednu.

„Svatbu si chceme užít jako mejdan, a ne, abych se tam valila a nemohla si dát skleničku. Takže počkáme, až ten malý trochu povyroste,“ prozradila Blesku modelka. Už teď má ale v plánu nechat si vytetovat podobiznu chlapečka na ruku hned vedle té své.

"Obavy fakt nemám, protože věřím, že jsem v dobrých rukou pana docenta Krofty, u kterého budu v Podolí rodit. Porod bych chtěla mít přirozený, pokud to půjde. A nebojím se, vůbec si nepřipouštím, že by se mohlo něco špatného stát. V tomhle mám, myslím, výhodu, že se tím vůbec nestresuju. Všechno bude určitě v pořádku," řekla Super.cz.

Dominika ze začátku těhotenství moc nepřibírala. „Ale teď mi váha vyskočila o čtyři kila. Takže zatím mám nahoře nějakých dvanáct. Tedy on už je vlastně srpen, tak tohle byla váha za červenec," upřesnila.

S přítelem podnikatelem Tomášem žijí v Brně, kde si zařizují dům. Ten její, který má hodnotu 20 milionů korun, je stále v nabídce realitní kanceláře.

Fotogalerie
53 fotografií