Řada lidí si čtyřnohého mazlíčka z tzv. množíren, kde bývají zvířata často týrána, pořídí z nevědomosti, nebo aby ušetřili peníze. Pak se jen diví, jaké má štěňátko zdravotní problémy. To ovšem není případ paní Jarmily Hůlkové, matky slavného zpěváka.

Ta totiž naopak vědomě zvířátko zachránila od tragického osudu. „Dnes je šťastný den pro čivavku Mišku, která našla domov u maminky D. Hůlky,“ oznámila na svém Facebooku skupina Zachraňujeme pejsky z nevhodných podmínek.

„Miško, přejeme ti krásný a spokojený život s novou rodinkou, i když si ty nejhezčí roky prožila v kleci jako výrobna štěňátek, panička ti nyní vše vynahradí,“ popřáli milovníci zvířat fence, která musela kvůli podlomenému zdraví dokonce podstoupit závažnou operaci.

Teď už se jí ale blýská na lepší časy, jelikož se jí ujala maminka představitele muzikálového Draculy. V novém domově se jí prý moc líbí. „Hned se zabydlela a spokojeně uvelebila v pelíšku, jo a příchod byl i s nedělním obědem,“ informovala na Facebooku členka skupiny, která pomáhala čivavu zachránit. Zveřejnila také několik fotek, na nichž vypadá němá tvář velmi spokojeně. Kromě nové paničky už se stihla seznámit i s Hůlkou, který je sám velkým milovníkem psů.

Za život už měl hned několik psích mazlíčků, mimo jiné i dogu či kokršpaněla. V současnosti má křížence, kterého má též z množírny a zachránil ho tak přes jistou smrtí. Jak před časem prozradil, pejsek si rozumí i s jeho manželkou Bárou (27), kterou si loni vzal v Las Vegas. „Můj pes si ji naštěstí zamiloval, kdyby ne, tak nevím, co bych si počal.“ Letos 28. února jim pak do rodiny přibyl ještě Danův první potomek, holčička Rozárka.

Fotogalerie
79 fotografií