Takový strach má o svoji drahou polovičku. Není ale divu. Herec kvůli zákeřné nemoci absolvoval operaci dutiny břišní a teď podstupuje náročnou léčbu. Protože je ale přesvědčen, že nejvíc léčí psychika, odmítá sedět doma se založenýma rukama. Musí něco dělat, pracovat, točit. Proto také přijal hlavní roli v novém seriálu TV Prima Krejzovi, který se začne vysílat už v září. „Natáčení mě naopak nabíjí energií,“ říká.

Jde ale o velkou roli, takže na place musí být herec téměř denně. „Ještě se nám neomluvil. Chodí včas a je dokonale připravený. Na počasí si vůbec nestěžuje. A že zrovna on by měl na to nárok, takhle vitální nejsou ani jeho o dost mladší a naprosto zdraví kolegové,“ řekli Blesku v televizním štábu s tím, že Prima s Postráneckým dokonce uzavřela dohodu, že mu kvůli nemoci rádi poskytnou veškeré úlevy.

Postránecký je ale nezmar, žádné extrabuřty prý nepotřebuje. Dokonce odmítá řidiče i taxi, trvá na tom, že se do ateliéru doveze ve své dacii sám. To už ale jeho manželka nevidí ráda. Proto nelení, zasadne pokaždé na místo spolujezdce a doprovází manžela i na natáčeníí. A ani tam ho nespustí z očí. „Vaškovi je Helena pořád v patách a je to naprosto pochopitelný. Co kdyby se mu náhodou udělalo špatně? Měl by se teď v průběhu léčby šetřit, on si ale nedá říct,“ komentuje Postráneckého kolega z divadla.

Fotogalerie
22 fotografií