„Když moji kamarádi chodili a pořád žvanili o vnoučcích, tak jsem říkal – kluci, prosím vás, už to stačilo. Ale dneska, kam přijdu, tam o nich vyprávím,“ přiznal bývalý moderátor Magionu s tím, že se na ně celý týden těší. Moc dlouho si společnost malé Sofinky a Julinky ale neužije. Přestože má Michal po odebrání druhé ledviny starostí nad hlavu, své nejmilejší chce mít raději u sebe.

„Jsem rád, když pro ně někdy v pátek můžu přijet do školy, rychle je odvézt na nějaké kroužky, pak je rychle převést na další a doma je nakonec odevzdat. To je tak všechno, co mi syn svěří,“ zaskočil Aha! přísným dědečkovským režimem před několika měsíci. „Asi kdybych padnul na kolena a poprosil, tak by mi je i půjčili,“ tvrdí Jančařík.

VIDEO: Jančařík o nemocném synovi na vozíku: Zkuste si být v jeho kůži byť jen den...

Video
Video se připravuje ...

Jančařík o nemocném synovi na vozíku: Zkuste si být v jeho kůži byť jen den... Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

„Byla doba, kdy jsem si na vnučky čas neudělal, a toho velmi lituju. Dneska dávám přednost jim, protože už jsem v životě viděl hodně, ale nechtějí mi je půjčovat. Tak kdybyste se za mě přimluvila...“ vtipkoval. „Holky by i chtěly, ale je to samostatná rodina, která má svůj program,“ vysvětluje si synův postoj.

Fotogalerie
19 fotografií