Podle svědků se zpěvák loučil se společným bydlením několik dní. Čas na to měl. Bára před týdnem odjela hrát do Kanady, kde se jí sice vůbec nedařilo, příští týden ji ale čeká další tenisový souboj v americkém Ohiu. Zpěvák si tak aspoň mohl věci z pražského bytu na Letné sbalit v klidu. Nakonec podle zjištění Blesku ve čtvrtek dopoledne zabednil okna, přes rameno přehodil dvě tašky a s vodítkem v ruce vyšel ven. „Viděl jsem ho, jak s někým na ulici telefonoval a za několik minut pro něj přijelo auto,“ popsal očitý svědek Blesku.


Se stěhováním věcí do jeho domu v Nové Vsi pod Pleší na Příbramsku mu musel pomáhat kamarád. Nějaké to auto by mu ještě někdo půjčil, úřady ale Krausovi evidentně pořád neposvětily sednout si za volant. Řidičák si začal dělat teprve před pár měsíci. „Auta jsou mi odporná, nechci, aby mi nějaké stálo na zahradě. Až budu mít děti, budu si ho ale muset pořídit,“ tvrdil ještě začátkem roku v časopise Xantypa. V červnu už ale obhlížel modely elektromobilů a chodil do autoškoly. Než přitom stihl udělat zkoušky, ztratil hlavní důvod, proč si řidičák dělal.



Všechno prasklo na konci července, když fotoreportéři Blesku vyfotili Strýcovou na tajném rande s novinářem Petrem Matějčkem (35). Tenistka jejich vášnivé líbání a osahávání omlouvala tím, že s Krausem vlastně už dva měsíce nechodí. Zpěvák nejdříve mlčel, pak její verzi smetl ze stolu. Na sociální síti zveřejnil písničku Nádherná s výmluvným textem: Bože, ty seš tak nádherná, snad mi nebudeš nevěrná. A prohlásil, že se bohužel vyplnila.

Fotogalerie
114 fotografií