Manželé dříve psali veškerá vyjádření společně a dělají to tak i ostatní, nicméně Plekanec se nejspíš nechal strhnout návalem emocí a prohlášení vydal sám. Lucie Vondráčková svá slova o bolesti napsala až o 11 hodin později.

Tomášovo sdělení je věcné a informační. Vyjadřuje přání, aby jim bylo ponecháno soukromí. Takový přístup je charakteristický pro muže. Muži neradi mluví o svých citech a často jim i neradi věnují pozornost. Stres i bolest často zahánějí prací, sportem,“ řekla deníku Aha! psycholožka Radana Rovena Štěpánková.

V případě pana Plekance jde o kultivovanou formu vyjádření. Je z toho cítit, že má stále k paní Lucii nějakou úctu, protože toho spolu hodně prožili,“ vidí situaci psycholožka Jana Woleská, podle které je otázkou, zda se hokejista na vyjádření se svou stále ještě manželkou domluvil, a nebo o něm Vondráčková nevěděla.

Naopak ze slov zpěvačky je podle odbornic cítit, že dala oproti manželovi průchod svým citům.

Paní Lucie se vyjadřuje uměním. Fotografie, kterou vybrala jako úvodní, lze označit jako melancholickou. Pravděpodobně odpovídá jejím pocitům nejistoty, bolestné touhy i naděje. Ke statusu přidala vlastní svatební foto, pravděpodobně bilancuje a přemýšlí o vztahu s Tomášem, o jeho vývoji včetně současného rozpadu. Přemýšlí, jak je to s láskou, a dochází k závěru, že přátelství má trvalejší hodnotu, jak lze usuzovat z výběru citátu,“ hodnotí chování Vondráčkové na sociálních sítích Štěpánková.

Vyjádření paní Lucie odpovídá tomu, že ženy jsou emocionálnější. Ona dala průchod svým vnitřním pocitům, nepopsala přesně to, co se stalo,“ doplnila ji Woleská. Z jejich úsudku vyplývá, že Tomáš je pragmatik, zatímco Lucie romantik.

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií