Podle toho, co oba říkají, to vypadá, že za poslední půlrok se buď moc neviděli, nebo spolu minimálně mluvili. David Kraus měl ještě na začátku července pocit, že jeho holka je Bára Strýcová. Ale ta po prasklém románku s novinářem Petrem Matějčkem vydala 27. července prohlášení, ve kterém se mimo jiné píše: "Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili."

A postupně vylézají na povrch věci, které dokazují, že každý žil v jiné bublině. V rozhovoru pro Instinkt, který vyšel v srpnu, David o Báře mluví jako o partnerce, s níž by ráda jednou měl dítě. "Dítě jsem chtěl, když mi bylo pětadvacet, ale to nevyšlo. Teď mám partnerku, u které nevypadá, že by teď chtěla děti - Bára totiž bude hrát tenis nejspíš tak dlouho, dokud to zdravotně utáhne! Zatím si roli tatínka supluji na bráchově synovi." Jeho mladší bratr Adam má s přítelkyní Nikol čtyřletého syna Olivera.

Tohle opravdu nevypadá na spokojený partnerský život, o kterém zpěvák tak básnil. Pod vlivem alkoholu dokonce mluvil o svatbě. Ale asi byl jediný, kdo neviděl, že jeho holka už má jiného kluka...

VIDEO: David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií