Setkání fanoušků s Lucií Vondráčkovou mělo proběhnout v neděli 19. srpna v Branickém divadle. Na programu bylo připraveno promítání z jejího filmu Dokonalý polibek, který natočila v Kanadě, ukázky z nové desky a také autogramiáda a samozřejmě společné fotografie. To vše za vstupné 120 korun.

Jenže vedení jejího fan klubu nakonec rozhodlo jinak. „Zpráva, kterou teď budete číst, vás určitě zaskočí. Určitě ji však pochopíte. Lucka v těchto dnech překopává celý svůj program, není se čemu divit. Navrhl jsem jí, aby se akce fan klubu přesunula na jiný termín. Po dlouhém zvažování a hledání různých řešení nakonec souhlasila. Věřte, že tohle je rozhodnutí fan klubu, ne Lucky. Všem, kdo si zakoupili vstupenky, zašleme během zítřejšího dne e-mail. Najdeme jiný termín a akci si o to víc užijeme. Slibuji..,“ napsal na sociální síť její manager pro Česko Petr Mráček.

A to ještě den předtím fanoušky naopak zval, aby na setkání s Vondráčkovou přišli a podpořili ji v její nelehké situaci, kterou teď prochází.

Zpěvačka poté, co její manžel Tomáš Plekanec odletěl zpět do Kanady už bez snubního prstenu, zůstala doma u rodičů a plní své rodičovské a pracovní povinnosti. Zdá se ale, že rozchod je natolik bolestivý, že na setkání se svými příznivci ještě nemá dostatek sil.

Fotogalerie
44 fotografií