Hororový koncert zažila kapela Doctor P. P. lídra Petra Pečeného na víkendovém festivalu Keltská noc v Harrachově. Bubeník kapely Tomáš Knotek byl na konci koncertu odveden zdravotníky z pódia přímo do záchranky, která ho odvezla do tanvaldské nemocnice.

Už během cesty na festival bylo našemu bubeníkovi zle a bylo jasné, že má žaludeční virózu. Kdo ji zažil, včetně zimničných stavů a horečky, ví, o čem je řeč. Přesto se rozhodl koncert odehrát. Aby to zvládl, musel dostat bezprostředně před naším festivalovým vystoupením od zdravotníků infuzi. I přesto se vydal na stage s kýblem, který během vystoupení několikrát využil, a pro mě bylo naprosto šokující, že vydržel hrát i zvracet dohromady, aniž by jakkoli přestal hrát, nebo ztratil rytmus,“ líčil nevěřícně Petr Pečený.

„Do toho mu ještě několik minut krvácela ruka, ze které se mu uvolnila kanyla. A když poslední písničku, kterou už Tomáš nemohl odehrát, s námi odzpívali celou v improvizované unplugged verzi, byl jsem vážně na měkko a s kluky z kapely jsme konstatovali, že tak adrenalinový a emotivní koncert jsme ještě nezažili," dodal zpívající právník.

Tomáš Knotek, který byl v neděli propuštěn z nemocnice, konstatoval, že koncert si vlastně příliš nepamatuje a odehrál jej jen díky podpoře fanoušků a péči zdravotníků, kteří jej celý koncert jistili přímo na pódiu.

Děkuju všem, rád jsem za Vás cedil krev, o tom dalším raději pomlčím," vzkazuje bubeník.

VIDEO: Zpívající právník Petr Pečený dokázal nemožné: Basáka z Tří sester uvrtal do kšeftu!

Video
Video se připravuje ...

Zpívající právník Petr Pečený dokázal nemožné: Basáka z Tří sester uvrtal do kšeftu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
19 fotografií