Vztah a následné manželství zpěvačky s hokejistou byl pro mnohé šok a nikdo jim moc nedával. Přesto vydrželo sedm let a narodili se jim dva krásní chlapci. Plekanec vždy stál stranou a nikdy se k rodině nebo vztahu s Lucií nevyjadřoval. Sama Vondráčková přiznala, že ani s ní toho hokejista doma moc nenamluví a většinu času mlčí. Jeho životem je údajně hokej.

To Lucka se otázkám na téma rodina nebo jejich život nebránila. Letos v červenci, když přiletěla do Prahy natáčet svůj nový videoklip, tak nic nenasvědčovalo tomu, že by to u nich nefungovalo. Jsem ráda, když je Tomáš v mé blízkosti, mám v něm velkou oporu. Myslím, že už jsme kompletní a víc se rozrůstat nebudeme. Pořídili jsme si kočku, takže teď je to 2:3, takže už se necítím tak sama," svěřila se Blesku zpěvačka.

Pravděpodobně to byl jen zastírací manévr, protože o pár týdnů později Tomáš na sociální síti oznámil konec jejich vztahu. Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ uvedl hokejista. Už ta formulace k němu vůbec nesedí, o jejich manželství mluví jako o vztahu a co víc, jde to z jeho strany! To je snad poprvé, co pohledný sportovec bouchl pěstí do stolu.

VIDEO: Lucie Vondráčková o životě v Kanadě a dalším dítěti

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková o životě v Kanadě a dalším dítěti! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií