Status, který houslistka napsala na sociální síť, vyvolal ve všech zděšení. „Nejsem pověrčivá, ale v úterý po koncertě říkám kolegyním - a teď mi konečně začínají s dětmi prázdniny, tři týdny nesáhnu na housle, vyrazíme pod stan, koupák, sjíždění řeky, koně, venkov, přátelé, a asi ještě k moři... za 12 hodin se vše změnilo. V lepším případě letos už nic nebude a v horším případě nás ještě čeká transplantace.“

Okamžitě se roztočil kolotoč otázek, co se jejímu pětiletému chlapečkovi stalo?

Paní (pomocná síla jídelně) ho polila hrncem vařící polévky, proletěl se vrtulníkem. Popálenina 2.stupně typu B (hraniční), tzn. že se kůže nemusí už obnovit. Čekáme, zda se umoudří - jinak transplantace, narkóza, další hospitalizace cca 3 týdny. Rok nesmí na slunce ani do vody, pro dítě pecka. A paní, co to provedla, neudělala jediný náznak, aby se alespoň omluvila (i když to mu samozřejmě nijak nepomůže).... zoufalství,“ vysvětlila Markéta Muzikářová, která je ještě matkou rok a půl roční dcery Victorie Sofie.

Ta na svět přišla za velmi dramatických okolností. Muzikantka začala krvácet, tak byla sanitkou převezena do nemocnice, kde se malá drala rychle ven a hrozilo, že to nepřežije. Ale vše dobře dopadlo a Markéta si užívala mateřství a práce, které má s triem Inflagranti spoustu vystoupení. Tři ženy vystupují nejenom samy, ale i doprovází známé umělce, jako je Vašek Noid Bárta nebo Josef Vojtek.

Fotogalerie
11 fotografií