„Mezi světovou konkurencí soutěžila už dvakrát, letos sice skončili čtvrtí, ale loni to celé vyhráli,“ popsala dceřiny úspěchy v taneční skupině Emotion. „Byli jsme s Martinem u toho a bylo to hrozně dojemné. Jsem na ní strašně pyšná, protože na ní není tolik času a na tréninky už si sama v tichosti chodí už od pěti let. Tancuje jazz dance, modernu a balet,“ vypočítávala Blesku hrdá máma.

Za dceřino tancování navíc nemusí platit ani korunu. Ředitelka školy Ivana Malá, která měla dřív pod palcem i tanečníky ze SuperStar, prý bere prakticky kohokoliv, kdo se přihlásí z ulice, a nic si za to neúčtuje. Žilkové dcera ale nemá nic zadarmo! „Do zkušebny chodí denně, většinou tam čeká i o hodinu dřív a čeká, až otevřou,“ prozradila manželka Martina Stropnického (61). Neutuchající pílí se propracovala až mezi padesát nejlepších holčiček, které jezdí na závody.

Přes dceru se Veronika dostala i k přípravě představení Malý Princ s roztančenými ilustracemi. „Spolupracovala jsem s nimi na slovesné části. Abyste tomu rozuměli - stejně jako Malý Princ provádí čtenáře po jednotlivých planetách, tak my budeme provádět diváky po Klementinu. Akorát jsou místo obrázků z knížky taneční čísla,“ popsala herečka, která měla před pár dny problémy s nepříjemným ječným zrnem.

Naštěstí už je zdravotně v pořádku, a tak se může jít dnes a zítra od pěti hodin podívat do Národní knihovny na výsledky svojí a dceřiny práce.

 VIDEO: Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií