Jejich neshody v partnerském životě už před časem naznačil David Kraus. „Já bráchovi děsně závidím, že má dítě. Chtěl jsem ho, když mi bylo pětadvacet, ale to nevyšlo. Teď mám partnerku, u které to nevypadá, že by teď chtěla děti – Bára totiž bude hrát tenis nejspíš tak dlouho, dokud to zdravotně utáhne! Zatím si roli tatínka supluji na bráchově synovi,“ postěžoval si muzikant, který touží po potomkovi.

Už dopředu vycítil, že Strýcová o rodině zatím nechce ani slyšet, a jak se později ukázalo, nebyl od pravdy daleko. Fotoreportéři Blesk.cz načapali Barboru, jak se na ulici muchluje, osahává a líbá s novým šéfredaktorem magazínu Elle Petrem Matějčkem, což Krause dost zranilo.

Sama tenistka pak vysvětlila, co bylo v jejich vztahu překážkou. „Byli jsme každý úplně jiný, ale možná právě proto jsme se jeden do druhého zamilovali. Já sportovkyně, která musí mít ve všem pořádek a všechno má naplánované na minuty, on umělec, který mě učil, že je občas potřeba vydechnout a nestresovat se,“ uvedla s tím, že se jejich vztah dostal do problémů. A tak ho vyřešila po svém. Zatímco David snil o svatbě a dítěti, ona už prožívala milostné dobrodružství s jiným.

VIDEO: Opilý David Kraus básnil o svatbě se Strýcovou.

Fotogalerie
96 fotografií