Zatímco Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský, po rozchodu příliš netruchlil a své srdce otevřel dokořán Jasmině Alagič, Daře Rolins se rány hojily déle. "Já to tak nemám, že bych uměla přeskočit za měsíc takhle na plný koule do jiného nového vztahu. Myslím, že potřebuji prostor a čas a také je rozdíl mezi zamilovat se a milovat," svěřila se TopStaru zpěvačka.

Ta samozřejmě vidí na sociálních sítích veškeré výlevy lásky svého expartnera a jeho nové přítelkyně. Rytmus totiž při každé příležitosti nezapomene světu oznámit, že s Jasminou zažívá to nejsilnější v životě a že takto hluboký cit a lásku nikdy předtím neprožil.

"Myslím, že to řeším méně, než všichni ostatní, ale chápu, že to některým kamarádům a lidem přišlo zbytečné. A když jsem se nad tím zamyslela, tak jsem si řekla, že asi jo. Každý člověk má city a mě se to na dvě minuty dotklo a zamrzelo to. Ale to byly přesně ty dvě minuty, který byly moje. Jsem ale naprosto v pořádku a strašně moc mu přeji štěstí, rodinu, děti a všechno to, po čem touží, a asi to také dostane, konečně," vysvětlila Rolins a narážela na spekulace o těhotenství moderátorky Alagič.

Nyní už je po sedmi letech vztahu nic nespojuje. Jejich společný dům zůstal Daře, která Rytmuse vyplatila. "Tak se to dělá. Nebolí to. Naopak, mám z toho radost," dodala zpěvačka, která se nyní věnuje hlavně své dceři Lole a práci. Se svými tanečnicemi si užila pár dní volna v Itálii, kde načerpala nové síly.

 VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií