Lenka, která bojovala s poruchou imunitního systému a následně skoro rok nevystupovala, to nyní chce asi vše dohnat. Nasadila totiž nevídané tempo. Ale proč takto hazarduje, to zůstává otázkou. Důvodů může být hned několik. Chce snad svým fanouškům vynahradit koncerty, které musela kvůli zdravotnímu stavu zrušit? Nebo ji trápí špatná finanční situace, kterou mohl způsobit několikaměsíční výpadek příjmů během léčení ?

Jak sama zpěvačka loni uvedla: „Cítím, že vysvětlení vám dlužím, a proto bych vám chtěla říci, že šlo o vážné selhání imunity,“ když zpěvačka vystupovala jako host na vánočním turné Mekyho Žbirky (65). Nedalo se nevšimnout, že nosila dokonce paruku. Zpěvačka má nyní toto období již za sebou.

Lence se povedlo na turné se svým slovenským kolegou rychle najet do pracovních kolejí, a proto si na příští měsíce nabrala spoustu práce. Což můžeme vidět na Lenčině šňůře vystoupení, které si nasmlouvala na letošní prázdniny – a že jich není málo! Přitom stres, dlouhé přejezdy po republice, vedra, a hlavně podávání uměleckého výkonu vůbec nedělají dobře jejímu organismu. Jsou pro ni velmi zatěžující a Lenka si takto zahrává se svým zdravím.

 

Fotogalerie
27 fotografií