Klus se nedávno opřel do všech kolegů, kteří s ním sice nadávají na Babiše, ale přesto vystupují na festivale Colours of Ostrava, který je jím sponzorovaný. Vzápětí se rozhodl, že sám bude ještě důslednější a nebude už spolupracovat ani s médii, které patří trestně stíhanému premiérovi.

„Každý může některé věci omezit – kupovat oblečení, které nezpůsobuje cizí újmy, kupovat sklo místo plastů...,“ zareagoval ale nyní pro Expres.cz na jeho činy Igor Timko (39) z No Name, který nehodlá následovat jeho příkladu, narozdíl od Matěje Rupperta (40) z Monkey Business, Jiřího Macháčka (52) z Mig 21, herečky Ivy Pazderkové (38) a kuchařky Kamu (28). Proti Babišovi pak brojí také sestry Aňa (42) a Ester(34) Geislerovy.

„Já určitě nebudu řešit kolegy z branže, ale kdyby každý řešil, kdo postavil cestu, kdo je majitel nemocnice a tak dále, tak bychom po D1 nejezdili, ani do nemocnice nechodili, ani vodu nepili," kritizuje v podstatě Kluse a spol., kteří svým bojkotem pravděpodobně poškodí jen sebe a své výdělky.

Navíc nikdo podle Timka v dnešní době není bez poskvrny, a tak by nám neměla chybět tolerance. „Nikdo není čistý,“ myslí si a Tomáše také upozorňuje, že by neměl nikoho omezovat a nakazovat ostatním, kterých akcí se zúčastnit a kterých ne. „Respektuji, že každý má nějaký politický názor jako já, ale vyžaduji za to, aby on respektoval můj. To je princip vzájemnosti,“ nechal se slyšet Timko.

Přitom on sám se k politické situaci zásadně nevyjadřuje a žádnou stranu nepodporuje. „Straníme se přímé propagaci jakékoliv politické strany. Dostali jsme nespočet nabídek nejen propagovat, ale aktivně se podílet,“ promluvil pro Expres.cz o kapele No Name. „Jsme umělci, a tak děláme, co nám jde nejlépe, zpíváme,“ dodal ale, jako by chtěl říct, že nějak se živit musí, a nebude si proto nikde zbytečně zavírat dveře.

VIDEO: Klus vystupoval i na protestech proti Babišovi a Zemanovi!

 

Fotogalerie
44 fotografií