Po skončení multimediálního festivalu Colours of Ostrava Tomáš Klus (32) rozpoutal válku proti Andreji Babišovi (63) a bojkotoval všechny společenské akce, které mají cokoliv společného s jeho firmami. Některé své kolegy, kteří vystupovali na Colours, nazval pokrytci. Netrvalo dlouho a k tažení proti Babišovi se přidala i další slavná jména.

Mezi prvními byl Jirka Macháček z MIG 21, kteří nicméně v Ostravě vystupovali, nebo sestry Anna a Ester Geislerovy. Nejnověji se k protestu připojila také kuchařka Kamu. Právě ona ale vzbudila svým prohlášením nemalé rozpaky.

„Druhý krok, který podporuju, je jejího manžela Tomáše, který se jako první nebál promluvit v ohledu pana premiéra a činnostech umělců a novinářů s jeho jménem spojeným. Protože ani já ho nadále nechci podporovat. Dlouhodobě mám rubriku na Lidovky.cz, kde pro vás píšu články. Po zjištění, že je vlastně píšu pro našeho stíhaného premiéra a že portál spadá pod jeho moc, tuhle činnost končím. Stejně tak se v budoucnu nebudu objevovat a účinkovat nikde, kde tahle síla působí a zaštiťuje ji (a to klidně na Colours, kdyby to bylo na jeho stagi a to že by mě to jó mrzelo),“ oznámila Kamu, ale ne všem se její postoj zalíbil.

Hele fešando, já taky nemusím A. B., ale ty jsi asi úplně blbá! Ty zjistíš to, že píšeš pro Andreje až ze statusu Tomáše Kluse a ještě se tím veřejně pochlubíš?! Beruško, je super, že bojuješ proti plastům a kdesi cosi a že Colours jsou absolutně boží a postneš odtamtud tisíc vydřených chujovin, ale prosím tě, politiku fakt ne. Akorát vypadáš jako trubka, sorry…“ rozčílil se novinář Pavel Novotný. A i když převládaly příspěvky typu jsi nejlepší a my to věděli, tak se našla spousta odpůrců, kteří poukazují zejména na to, že ani ti, kteří teď Babiše kritizují, přece nevystupovali zadarmo, ale za peníze a ve světě showbyznysu tolik potřebnou popularitu. 

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií