Felix vyvedl svou přítelkyni v pondělí večer na zahradní party v Rezidenci velvyslankyně Marockého království v České republice. Akce se konala u příležitosti marockého Svátku trůnu. Dvojice se dobře bavila a házela na sebe zamilované pohledy. Ovšem na saxofonistu se překvapeně otáčeli i další přítomní hosté. 

Mohlo za to strniště, které mu vyrašilo na obličeji. Přitom Slováček se zatím vždy na veřejnosti ukazoval jen hladce oholený a snad za celé roky, kdy žil s manželkou Dádou Patrasovou (62), svou image nijak zásadně neměnil. Teď se ovšem rozhodl světu ukázat, jak vypadá lehce zarostlý. Sice tak trochu připomíná Karla Čáslavského (†75) z pořadu Hledání ztraceného času, ale v podstatě mu krátké vousy docela sluší.

Zřejmě si to myslí i jeho milenka. Proměnil se snad hudebník na její přání? Nebylo by to poprvé, protože jeho přátelé se nad jeho chováním pozastavili již v minulosti. Například když nepozval svou stále ještě manželku Dádu na své 75. narozeniny a nechtěl ani, aby se objevila na narozeninách Jiřího Krampola (80), kam chtěl přivést Lucii. Krampol tehdy musel zasáhnout, svou letitou kamarádku pozval sám a vzkázal: „Já Felixovi do života nemluvím, tak čekám totéž od něj."

VIDEO: Krampol žehlil Slováčkův přešlap: Felixi, koukej, jak se máš chovat k Dádě!

Video
Video se připravuje ...

Krampol žehlí Slováčkův přešlap: Felixi, koukej, jak se máš chovat k Dádě! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Zvláštní změna nyní nastala také u výtvarnice Gelemové. Na sociální síti ukázala své nejnovější umělecké dílo - obrázek pro děti se dvěma medvídky a barevným pozadím. Dříve vystavovala především abstrakci, akty či kontroverzní díla s politiky, například šéfem komunistů Vojtěchem Filipem (63) či americkým prezidentem Donaldem Trumpem (72) a jeho ruským protějškem Vladimirem Putinem (65). V poslední době se ale věnuje i malbě pro děti.

Možná že by si už také přála založit rodinu a mít vlastního potomka. Sám Slováček v minulosti nevyloučil, že mladé partnerce dítě dopřeje. „Pokud bych byl ještě schopný, tak možná ano,“ uvedl pro Blesk Felix, který už je přitom ve věku dědečka a skutečně už díky dospělým dětem vnoučata má.

VIDEO: Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
87 fotografií