Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak hvězdy tráví víkend? Lucca se vyvaluje u bazénu, Onder sportuje!

/
  • Jak hvězdy tráví víkend? Lucca se vyvaluje u bazénu, Onder sportuje!
    29. července 2018 ● 14:09

    Sluníčko pálí jako čert a víkend představuje pro mnohé z nás možnost zajet si konečně někam k vodě a trochu se ochladit. Jak ale tyto dny trávily naše celebrity? Možná se budete divit!

  • 1.

    Ilona Csáková (47)

    I když v Česku právě panují velká a úmorná vedra, a dokonce v některých oblastech platí zákaz vstupu do lesa, zpěvačka Ilona Csáková se s rodinou v Jeseníkách vypravila na houby. Překvapivě dokonce něco i našla! „Naše první letošní hříbky," napsala na Instagram.

    Ilona Csáková byla na houbách
    Autor: Instagram

  • 2.

    Jan Onder (32)

    „Já u vody sbírám inspiraci na následující řadu Stardance. Fakt, už si hraju s choreografií na úvodní číslo," prozradil na sociální síti tanečník Jan Onder, který zveřejnil dvě fotky z dovolené a prozradil, že si vyzkoušel také vodní sport paddleboard.

     

    Jan Onder na dovolené
    Autor: Instagram

  • 3.

    Dj Lucca (40)

    Příjemný relax si zase dopřála manželka Michala Dvořáka (52) z kapely Lucie. Svlékla se do plavek a horké dny trávila u bazénu na zahradě. „Ideál," pochvalovala si pohodu Lucie Dvořáková alias DJ Luccaa vystavila své skvělé křivky. 

    VIDEO: Krize v manželství? Dvořák z Lucie má s manželkou oddělené ložnice!

    Video
    Video se připravuje ...

    Krize v manželství? Dvořák z Lucie má s manželkou oddělené ložnice! David Turek, Lukáš Červený

    Lucie Dvořáková alias DJ Lucca u bazénu
    Autor: Instagram
     

  • 4.

    Marian Vojtko (45)

    Práce přivedla muzikálového zpěváka Mariana Vojtka do Valtic, kde spolu s kolegy z Divadla Broadway zpíval na akci Zámecké muzikálové noci. Také si dopřál dobré víno a navíc se vydal s Míšou Gemrotovou (32), s níž zpívá i ve Fantomu opery, i na túru. „Výstup na Rysy," napsal k fotce, na které má »jazyk na vestě«. Asi mu to dalo pořádně zabrat!

    Marian Vojtko se vydal na túru
    Autor: Instagram

  • 5.

    Anna K. (53)

    O víkendu neměli volno ani další zpěváci, především ti, kteří vystupovali na letních festivalech. V Hlučíně na Štěrkovna Open Music vystupovala například Anna K. „Byli jste neuvěřitelní v tom vedru, tolik energie a síly, co jsem si od vás odvezla! Velký DÍK!" radovala se na Instagramu zpěvačka, která už dvakrát bojovala s rakovinou a koncerty jí vždy dodávaly sílu. 

    Anna K. na festivalu
    Autor: Instagram

  • 6.

    Václav Noid Bárta (37)

    Na Benátské noci to zase rozpěl zpěvák Václav Noid Bárta. Nejenže zazpíval a ukázal své nabušené svalstvo, ale na festivale se potkal také s Pavlem Novotným (37) či Evou Decastelo (39). 

    Václav Noid Bárta, Eva Decastelo a Pavel Novotný na festivalu Benátská
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    41 fotografií

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy