Soutěž krásy, z níž si v letošním ročníku odnesla korunku Lea Šteflíčková (20), čekají nyní zřejmě velké změny. Spolumajitel a dosavadní šéf Martin Ditmar se již před finále nechal slyšet, že chce ze zdravotních důvodů projekt opustit. 

Jeho společnice a bývalá snoubenka Čerešňáková si sama nebyla jistá, co to pro Miss bude znamenat. Nakonec ale zřejmě od soutěže dává ruce pryč i ona. Prostřednictvím tiskové zprávy totiž oznámila, že spolu s Ditmarem své podíly prodávají. „Podíly Evy Čerešňákové a Martina Ditmara ve společnosti Miss Events, jež organizovala poslední dva ročníky České Miss, koupila mezinárodní kosmetická společnost Juliette Armand. Ta již před několika měsíci koupila ve společnosti minoritní podíl," stálo v prohlášení, které Eva zaslala Blesku.

Spolu s podnikatelem získali licenci v roce 2016 a majiteli České Miss byli tak jen necelé dva roky, přičemž organizovali poslední dva ročníky soutěže, které na sebe upoutaly pozornost především řadou změn oproti předchozím rokům. Kritiku vyvolalo především promenování polonahých finalistek v pražském metru. Posléze se od soutěže odvrátilo několik partnerů a oproti předešlým ročníkům velké finále a vyhlašování (loni proběhlo v Brně a letos v Ostravě) nebylo odvysíláno žádnou celostátní televizí. Zda se teď pro Českou Miss blýská na lepší časy, nebo se jedná o labutí píseň soutěže, se ale zřejmě teprve ukáže.

„Mám za sebou velkou a jedinečnou životní zkušenost. Se průběžnou změnou majetnické struktury jsem se však rozhodla odejít z projektu Česká Miss a věnovat se vlastnímu podnikání a aktivitám, především moderování v češtině, angličtině i dalších jazycích a také autorské a scenáristické tvorbě. Je správný čas posunout se dál a nesmírně se na novou fázi svého života těším," promluvila o svém odchodu Čerešňáková, která je sama Českou Vicemiss 2007.

Teď prý bude mít možnost více cestovat, moderovat akce a přijímat nabídky, které nyní musela z časových důvodů odmítat. „Ráda bych svůj životní příběh posledních dvou let také sepsala,“ dodala Eva, která už jednu knihu o svém životě vydala. Její povinnosti kolem Miss nyní přebírá nový majitel, mezinárodní kosmetická společnost Juliette Armand. 

Podobně mluví i Ditmar, který byl v minulosti s Evou zasnoubený. Posléze se ale pár rozešel. „Česká Miss byla určitě zajímavá zkušenost, ale postupně se vracím k aktivitám, které jsou mi podstatně bližší. Poradenství a konzultační činnost v oblasti mezinárodního obchodu, spolupráce s londýnskou konzultační společností Gerson Lehrman Group, další rozvoj luxusního butikového hotelu Villa Memories či nové příležitosti, ohledně kterých jsem průběžně oslovován,“ uvedl v tiskové zprávě Martin, který více jak 15 let působil v oblasti retailu a mezinárodního obchodu.

VIDEO: Ještě nedávno Eva Čerešňáková mlžila a tvrdila, že neví, jak to bude se soutěží dál!

Video
Video se připravuje ...

Eva Čerešňáková: Jak to bude s Českou Miss? Nevím, co bude dál... Markéta Reinischová

Fotogalerie
69 fotografií