Léto si užívá každá po svém. Zatímco její spoluhráčka z fedcupového týmu Karolína Plíšková (26) volno na kurtech využila k procházce svatební uličkou v Monte Carlu s Michalem Hrdličkou (29), její kolegyně má mnohem živočišnější choutky. Fotoreportéři Blesku ji přistihli během tajného rande s neznámým mužem. Sice u toho měla raketu, rozhodně jí ale dával více než soukromé lekce tenisu.

„Takhle vášnivou dvojici jsem dlouho neviděl. Pořád se líbali a dotýkali, on prakticky nesundal ruku z jejího zadečku,“ popsal Blesku očitý svědek, který dvojici zahlédl kousek od svého domu na pražských Malvazinkách. Za urostlým fešákem přijela s nákupem a svou tenisovou taškou. Po deseti minutách vášnivý set líbání, objímání a laškování ale přerušila a odjela ke kadeřníkovi. Po dvou hodinách byla zpět i s novým účesem, kterým se hned pochlubila a laškovně přitom pohazovala hlavou. Zarostlý chlapík ji za to odměnil dalšími něžnostmi.

Netřeba domýšlet, co se celou noc za zdmi vily dělo. Strýcová ji opustila až druhý den dopoledne a jen těžko se spolu loučili, polibky a objímání opět nebraly konce. Něžné přejetí prstem po tváři, jako by Báře utíral slzu... Ještě letos v březnu jí přitom David, syn moderátora Jana Krause (64), fandil na fedcupovém turnaji se Švýcarskem. V poslední době byl Kraus v centru Prahy vídán spíš sám.

Víte, kdo je ten potetovaný fešák? Pište nebo volejte! SMS, MMS: 724 249 000 Email: tip@blesk.cz

Fotogalerie
106 fotografií