Milenci, kteří se vzali v Bhútánu a také tam počali dceru Isabellu, vyrazili společně na hudební festival Colours of Ostrava. „Coulours jsou v plném proudu. Užívám si jedinečnou atmosféru,“ svěřil se Karel Janeček se svými pocity o víkendu na sociální síti. Během svého volna se na festivalu svlékl do půl těla a procházel se tak s kočárkem, v němž spala jeho dvouměsíční dcera.

S ní a s Lilií Khousnoutdinovou se teď snaží trávit co nejvíce času, za což je jeho "kněžka extáze" vděčná. Na festivalu tak byla samý úsměv a zářila štěstím.

Jsem naduvěřitelně šťastný, že přišla na svět princezna Isabelka. Děkuji Lilii, která úžasným způsobem rodila doma, dokonce do vany namísto připraveného bazénku. Když jsem maličkou jako první držel v rukou, byla ve vaku blan jako kosmonaut, což je něco naprosto výjimečného, přibližně jeden z osmdesáti tisíc. Čarovná Isabelko, přeji Ti a věřím, že budeš mít krásný a svobodný život plný poznání a dobrodružství v budoucím světě štěstí a lásky,“ rozplýval se nad narozením dcery Janeček krátce po porodu.

Jeho právoplatná manželka, tuniská matematička Mariem Mhadbi se doma mezitím stará o jejich syna Karla Yanise Nouriho (2,5). Její sokyně v minulosti uvedla, že by jí nevadilo soužití ve třech, pokud by i druhou ženu dokázala milovat, jak se ale zdá, s tím Mariem hluboce nesouhlasí. A tak bigamista Janeček musí mezi svými ženami pendlovat.

VIDEO: Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií