Zpěvačka se rozpovídala o svém soukromí během svého vystoupení v Brandýse nad Labem, kde se dusila smíchem, a nemohla tak zpívat. Na sobě měla černý overal s dlouhými nohavicemi, pod kterým se viditelně rýsovalo těhotenské bříško.

Absolonová svým posluchačům začala vyprávět peprné historky z domova, jak bydlí a co jí její maminka dělá za naschvály. „My jak bydlíme v jednom domě, logicky bydlíme s Tomášem v jednom domě. Ale my bydlíme celá rodina v jednom domě. To znamená, že bydlím já s Tomášem, s Tadeášem a se psem, pak bydlí máma se svým manželem a pak bydlí bratr se svou přítelkyní a také se psem,“ vysvětlila zpěvačka, jak mají v domě rozdělená patra.

„Myslím, že to má velké výhody a nevýhody. Výhody to má třeba, když můj bratr pořádá mejdany, tak všude jinde už by na něj volali, já nevím co. A máma mu třeba napíše – Marku, ztište se. On odpoví "Ano" a nic se nestane. Potom mu napíše třeba v půl jedné – Ztište se, nebo zavolám policii. A taky se nic nestane a v půl třetí napíše – Ztište se, nebo tam jdu mezi vás. A je ticho," svěřila se Absolonová a vzápětí práskla i to, jak její matka "šikanuje" i ji samotnou.

"Nevýhoda byla, když jsem bydlela sama a hledala jsem chlapce, tak máma volala z okna – Kdo to k nám jde? A teď je to dobrý, teď zase hlídá, aby tam nešel někdo, kdo tam nemá co dělat. Ale bohužel hlídá, i jestli mám vyžehleno a mamka je sice boží, ale není taková, že by mi šla vyžehlit. Ne, ale každý den mi připomene, že tam mám další koš prádla a ona ho v té prádelně přeskakuje,“ dodala nastávající maminka, která by své druhé dítě měla přivést na svět v druhé polovině listopadu. V domě jich tak bude zase o jednoho víc.

VIDEO: Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka!

Video
Video se připravuje ...

Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií