A to není jediná bolístka, kterou Dominika Gottová musela snést. Nejdříve ji totiž hluboce ranilo, že jí Karel Gott nepopřál k jejím půlkulatinám. Nechápala, jak mohl otec zapomenout, když se mu to v minulosti nestávalo. Ona sama tatínkovi k narozeninám telefonuje či osobně přeje pravidelně. Chtěla to udělat i letos 14. července.

Jenže ten den se mu nemohla dovolat. "Ten den měl táta vypnutý telefon! Mrzelo mě to, že jsem s ním nemohla mluvit a popřát mu v tak krásný den. Nešlo se mu dovolat ani v dalších dnech. Byl na dovolené a asi chtěl mít klid," svěřila se Gottová deníku Aha!.

S Gottem nebyla v kontaktu osm dní, což ji velmi trápí. "Při mé poslední návštěvě Česka jsme se viděli krátce u táty doma. Chtěla bych s ním být více. Ráda bych přijela a vzala ho na výlet, ale mám novou práci a zatím se nemůžu utrhnout, abych odjela pryč," prozradila Dominika, která se do Finska vrátila za svým manželem Timem Tolkkimem (51), a živí se jako kosmetička.

Gott si po osmi dnech zapnul telefon v pátek odpoledne. Po celou dobu dovolené na španělském ostrově Mallorca měl kontakt se světem jen prostřednictvím mobilního telefonu své ženy Ivany (42). Dominika na náš dotaz, zda už se s otcem po jeho návratu domů spojila, či nikoliv, nereagovala. Zpěvák po příletu ihned naskočil do práce a začal vystupovat.

VIDEO: Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová o psychických potížích: Táta mi zaplatil léčbu! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
36 fotografií