„Rozhodla jsem se sem dát fotku toho, jak za poslední týden na dovolený vypadám. Nemaluju se, nečešu a ani si nežehlím vlasy a je mi to úplně jedno,“ odhodlala se dcera Dany Batulkové na Instagramu a ukázala svou fotku bez make-upu, která vznikla po návratu z dovolené ve Francii.

Nevýrazné oči, lesklé čelo a neposlušné pramínky vlasů všude. „Mohla jsem si vymazat ty pupínky a nebo se vám prostě ukázat bez jakýhokoliv přikrášlování a vyhlazení. Tak teda ahoj, tohle jsem já,“ přiznala blondýnka, kterou jsme zatím vídali jen perfektně upravenou. Teď ale ukázala, že na svém vzhledu musí pracovat stejně jako většina žen.

„A taky mám dny s nedokonalou pletí, vlasy a nebo náladou naprd. Jako každej z nás. Tyhle instagramový dokonalý životy, vztahy a dokonalý lidi totiž mnohokrát tak dokonalý nejsou," vysvětlovala Prachařová na sociální síti a snažila se tak inspirovat své příznivce, aby si ze svého vzhledu tolik nedělali a nenechali se pobláznit zdánlivou dokonalostí hvězd či modelek.

„I já mám mindráky ze svýho těla, obličeje a vidět tady ty dokonalý lidi je pro mě těžký. Ale mám se ve výsledku ráda a to je to nejhlavnější. Když se máte rádi, tak je to na vás vidět a z každýho to vyzařuje ať chce nebo ne,“ dodala mladší sestra Jakuba Prachaře (34), která vše prožívá dost emotivně. Před časem například odcestovala studovat do USA, ale připadala si tam sama, a tak se brzy vrátila zpět do vlasti.  

VIDEO: Prachařova sestra Mariana se věnuje hudbě! Klip k písni Heart of Gold

Video
Video se připravuje ...

Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat! Youtube.cz

 

Fotogalerie
44 fotografií