„Hana a Ondřej se bavili na téma svatby. On by si ji chtěl vzít za manželku i okamžitě,“ uvedl pro slovenský web Nový Čas blízký kamarád partnerské dvojice.

Vdova po herci Radku Brzobohatém (†79) si prý ale tento krok musí nejdříve pečlivě rozmyslet, a tak zatím neřekla ano ani ne. Není divu, že herečka váhá, jelikož si s mladším partnerem už užila své. Kvůli jeho problémům s drogami se před časem rozešli a Koptík dělal vše možné i nemožné, aby dostal druhou šanci.

Nakonec se mu to podařilo, ale Gregorová měla jasnou podmínku – musel se vyléčit ze závislosti. Teď jsou opět spolu, ale dojde tedy i na veselku? „Ondřej ví, že to bude běh na dlouhou trať, protože je dvakrát tak opatrná, aby nešlápla vedle. Pokud vím, neřekla mu ale rázné ne. Šance tam tedy je,“ dodal zdroj Nového Času.

Ostatně zajíček chtěl potvrdit vztah oficiálně i v minulosti. V srpnu 2015 tak Hanku o ruku požádal na výletě v rakouských horách. Vytasil se i s prstýnkem a vyrazil jí tím dech. Zamilovaná žena sice v daném okamžiku nadšeně souhlasila, posléze se jí to ale rozleželo v hlavě a zásnuby zrušila. Zda jim to vyjde alespoň napodruhé, je zatím ve hvězdách. 

VIDEO: Gregorová má svého zajíčka opět nablízku: Strávil celou noc v jejím domě!

4964049:gallery:true:true

Fotogalerie
65 fotografií