Slavice s road manažerem a partnerem Radkem dorazila ruku v ruce. Nejdříve to vypadalo, že dvojice prožívá po rozchodu a opětovném návratu druhé líbánky a nechce se od sebe ani hnout. Lucie dokonce svou lásku představila i oslavenci, kterému popřála a počastovala ho polibky. V průběhu večera mu také zazpívala.

Kromě Kodeta se ale dobře bavila i ve společnosti dalších známých pánů, například hudebníka Ladislava Štaidla (73), herce Miroslava Donutila (67) či houslového virtuosa Jaroslava Svěceného (57). Filipi, který se dřív živil jako fitness trenér, ale nevypadal, že by si připadal odstrčený. Naopak se zdálo, že se dobře baví.

Bílá ocenila i oslavencova vystavená díla a asi nejvíc se zamilovala do obrazu s názvem Krist. Vrhla se k němu a nadšeně prohlásila: „Ten je úžasnej, ten je můj!" A skutečně se rozhodla umělecké dílo zakoupit. „Prosím, toho si kupuji, můžete mi sem dát rezervaci?" ptala se a Kodetův tým jí okamžitě vyhověl. 

Do gotického sálu pražské Novoměstské radnice přišlo umělci pogratulovat kromě Bílé na 300 hostů, například Bára Štěpánová (58), Iva Hüttnerová (69), Jan Rosák (70), Jan Kanyza (70), Vladimír Kratina (66) či Jan Vodňanský (77).

VIDEO: Lucie Bílá o rozchodu s mladým milencem! Lásku dávám jinam

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o rozchodu s mladým milencem! Lásku dávám jinam! Tereza Kühnelová, Redakce Blesk

 

Fotogalerie
90 fotografií