Jak už Blesk informoval, Lašková se chtěla velmi rychle po porodu syna Benedikta (3 měsíce) vrátit na obrazovku. Ale za čtyři měsíce si televizní diváci blonďatou sexbombu Evu s přírodními pětkami ve dvojici s olympijským desetibojařem natolik oblíbili, že se Prima rozhodla k radikálnímu kroku. Vytvoří novou moderátorskou dvojici, aby nemusela stáhnout Perkausovou a zároveň se mohla vrátit i Lašková.

Podle informací Blesku je horkým kandidátem syn Petra Rychlého (52). „To, kdo bude moderovat Velké zprávy, se teď na Primě horečnatě řeší. Jedním z favoritů je reportér a moderátor Matěj Rychlý. Ale padla i jiná jména. Uvažuje se také o brněnském reportérovi Michalu Janotkovi, nebo domácím zpravodaji Matěji Misařovi,“ prozradil důvěryhodný zdroj.

Kdo by nejvíce "slušel" Gábině Laškové za moderátorským pultíkem?
Celkem 4457 hlasujících

Prima mlží

Kdy se diváci dočkají nové dvojice, je zatím ve hvězdách. „Stále platí, že není nic rozhodnuto. Případné změny na prestižních postech moderátorů Velkých zpráv na Primě divákům včas oznámíme,“ řekl Blesku za zpravodajství Primy Adam Halmoši.

Víte, že...

Roman a Gábina spolu poprvé moderovali 29. června 2014. Eva nastoupila až 3. března 2018 poté, co její kolegyně odešla na mateřskou dovolenou.

VIDEO: Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony!

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka z Primy Gabriela Lašková tři týdny po porodu: Zbláznily se mi hormony! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
18 fotografií