Hokejista Michal Gulaši s Kometou Brno získal titul, a tak má nárok na pořádnou dovolenou. Svou partnerku Vlaďku a její děti vyvezl do Dominikánské republiky. Krátce po příletu na Erbovou čekalo obrovské překvapení, ze kterého málem dostala infarkt.

V den, co přiletěli, totiž slavila 37. narozeniny. A tak jí kamarádka společně s Michalem potají připravili oslavu na terase hotelu, kde rodinka bydlí. Nic netušící modelka byla v šoku, když na ni čekal dort s prskavkou a zpívající personál.

Po oslavách nastal ten opravdový ráj, kdy si rodinka užívá nádherného moře a bílých pláží, jež rezort obklopují. Jejich společné fotky jsou jak reklama na štěstí.

„Krásná rodinka! Nádherní jste! Úžasňákovi,“ takové komentáře převládají pod jejich snímky. A Vlaďka se netají, že je šťastná. „Markus je velký mamánek, tedy obě děti, ale Michala vyhledá čím dál víc. Jsem šťastná, že mám chlapa, který nás má rád všechny.“

I když si Erbová občas posteskne, že už nemá 50 kilo, tak její postava konečně nabrala ty správné křivky. „Žádná vychrtlina. To bylo… Co nemám půlku štítky, tak si se mnou váha hraje. Hormony se špatně dávají dolů. Ale nerouhám se, jsem ráda, jak to je, může být i hůř,“ napsala Vlaďka.

VIDEO: Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno!

Video
Video se připravuje ...

Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
25 fotografií