„Před 20 lety, právě 15. července 1998, odešel můj tatínek. Všestranná osobnost, podle které jsem si hledala mužský vzor celý život. Během těch 20 let mě postupně opouštějí ti nejbližší,“ vypsala se Havlová z bolesti na sociální síti po tom, co zjistila, že v neděli zemřel režisér řady hudebních filmů a děl. „Odešel za svou milovanou maminkou a sestrou můj a Vaškův blízký přítel, umělec a noblesní člověk, režisér Petr Weigl,“ oznámila herečka svým příznivcům na sociální síti.

„Jsem šťastna, že jsem mohla s Petrem pracovat nejen pod jeho režijním vedením na několika filmech, ale i v charitativní oblasti. Petr nevynechal ani jednu Správní radu mé Nadace Vize 97. Kromě té poslední,“ posteskla si bývalá první dáma. „Milý Petře, Tvá smrt mě zasáhla daleko od domova. Přesto jsem Ti nablízku. A vždycky budu. Tvá Dáša,“ poslala blízkému příteli do nebe vzkaz.

A ten byl o to smutnější, že si opět připomněla bolestivé odcházení tatínka, který zemřel na rakovinu tlustého střeva. „Tatínek umíral velice dlouze a velice smutně a bolestně na toto onemocnění, a proto, když jsem se rozhodovala, že založím nadaci, tak jsem chtěla toto onemocnění nějakým způsobem tady zastavit nebo zpomalit,“ přiznala paní Dagmar před časem.

VIDEO: Rozparáděná Dagmar Havlová: Noční selfíčka u lavičky Václava Havla a tulení k asistentce!

Video
Video se připravuje ...

Rozparáděná Dagmar Havlová: Noční selfíčka u lavičky Václava Havla a tulení k asistentce! Marek Pátek

Fotogalerie
34 fotografií