Rozchod jí zřejmě svědčí. Začíná zase nabírat energii a chuť do života. A zřejmě Andreesluší i celibát. „S Jirkoujsme spolu nic neměli už dávno před rozchodem. Byl přece nemocný. Bez sexu jsem ale dodnes a můžu říct, že mi nechybí. Pořád se probírám z toho obrovského stresu,“ netajila Blesku Andrea a potom s úsměvem dodala: „Jestli mi celibát sluší, tak to teda fakt nevím. To by mělo být spíš naopak, nemýlím-li se.“ U Andrey ale výjimka zřejmě potvrzuje pravidlo. Svědčí o tom i fotografie, které si Andrea coby DJ nechala udělat kvůli promu a Blesku je exkluzivně poskytla. Hollywoodská hvězda by jí mohla závidět, jak vypadá.

Nutný sex-appeal

Stárne totiž do krásy. „Každý rok dělám sérii fotek pro promo plakáty. S Danem Zahrádkou jsem už fotila a moc hezky se mi s ním spolupracuje. Nejsem žádná modelka. Beru to jako nutnost, takže jsem ráda, že je to rychle hotové se skvělým výsledkem,“ svěřila brunetka Blesku a prozradila i nejbližší plány. „Přes léto mám každý víkend festivaly a open-airy. Momentálně jedu v autě do Olomouce a další den jsem v Novém Jičíně. Takže zvládám za víkend najet 800 km. Ale stojí to za to. Těším se třeba na Sázavafest, Wilsonskou přehradu nebo tuning party v Panenském Týnci. Přes týden ale musím být máma na plný úvazek.

Kosmetika

Pleť je nejdůležitější. Doteď jsem na to kašlala. Byly doby, kdy jsem se ani do postele neodlíčila. Teď se ji snažím opravdu pečlivě čistit a hlavně dobře jíst a hodně pít vody. Stres a špatná strava je cesta do pekel. To si pak můžete mazat obličej klidně kaviárem a je vám to k ničemu.

Postava

Měla jsem výkyvy asi jako každá ženská. Teď se mi váha překvapivě ustálila na 52 kg a k 167 cm je to, myslím, ok. Bohužel poslední roky jsem fakt nic nedělala, nenašla si čas na cvičení ani žádný sport. Připadala jsem si pořád unavená. Když jsem se už cítila oteklá, zašla jsem si na lymfu.

Make up

Čím jsem starší, tím se zmenšuje kosmetická taštička. Jsem líná už na sebe hodiny něco patlat, a tak nějak se asi smiřuju s tím, jak vypadám bez make-upu. Jen nevím, jestli se s tím sžilo moje okolí. Proto jsem ráda, když si mě vezme do parády nějaký profík jako teď Michaela Ohemová, kterou jsem přebrala Heidi Janků.

 

Fotogalerie
19 fotografií

AUDIO: Zničená Andrea Pomeje o rozchodu s Jirkou: Udělal mi to, co Bartošové a Kuklové!

Video
Video se připravuje ...

AUDIO: Zničená Andrea Pomeje o rozchodu s Jirkou: Udělal mi to, co Bartošové a Kuklové! Petr Macek