Veronika Kopřivová má vše, na co si jen vzpomene. Velmi rychle si také zamilovala slunnou Floridu a Ameriku celkově, kde tráví většinu svého času.

I když často upozorňuje, že se sama živí prodejem oblečení na internetu, podle fotek je jasné, že její denní náplní je opalování u bazénu či u moře, cestování po krásách USA nebo jen obyčejný relax.

Minulý týden si s Jágrem naplánovali pár dní v Las Vegas. Veronika se pochlubila fotkami chutného oběda, který si nechali s Jaromírem přinést k bazénu. Hokejista se sice na jejích fotografiích neobjevuje, ale podle částí jeho těla, včetně ruky s jeho černým náramkem, který nosí už delší dobu, není pochyb o tom, že Kopřivová obědvala právě se svou láskou.

Na sobotní večer Jágr koupil lístky na zápas MMA UFC 226, přičemž jeden lístek stál 805 dolarů, tedy v přepočtu 17 883 korun. A rozhodně to nebyl její první zápas, na kterém byla. "Jediný zápas, kdy jsem netrefila vítěze, ale 6 ze 7 jsem trefila," chlubila se modelka. Jágr vedle ní seděl potichu, jen když se zápasníci začali postrkovat, vykřikl: "Ty kráso, to je..," a větu nedopověděl. Veronika si zkrátka vedle Jágra zvykla na luxus, o který by jistě nerada přišla.

VIDEO: Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
50 fotografií